Skip to main content

View Post [edit]

Poster: Jeff Kaplan Date: Apr 18, 2016 2:59pm
Forum: audio_podcast Subject: Re: Podcast not showing in iTunes store anymore

there is no audio file in that item:
https://archive.org/download/UP99OurPlasticizedOceansAndHowWereNowEatingOurOwnTrashWithAliceForrest

Reply [edit]

Poster: debozarko Date: Apr 18, 2016 3:28pm
Forum: audio_podcast Subject: Re: Podcast not showing in iTunes store anymore

Hi Jeff;

There is one file that does have audio and one which needs to be deleted. There are actually two versions of the file. Would it be best to delete both and start over? If that's the case, how do I go about deleting both files completely and starting over?

Thanks for your help.

Reply [edit]

Poster: Jeff Kaplan Date: Apr 18, 2016 3:39pm
Forum: audio_podcast Subject: Re: Podcast not showing in iTunes store anymore

https://archive.org/details/UP99OurPlasticizedOceansAndHowWeAreNowEatingOurOwnTrashWithAliceForrest has an audio file.

to add or delete files use this clickpath from the item's details page:
Edit > change the files > right-click or control-click in the file to delete > select Delete > click OK > "Update Item" You can also upload files to an existing item using this clickpath: Edit > change the files > click the "Classic Uploader" button > select file(s) to upload and click "OK" > when the files are completely uploaded click "Update Item"

i removed https://archive.org/details/UP99OurPlasticizedOceansAndHowWereNowEatingOurOwnTrashWithAliceForrest from the site

Reply [edit]

Poster: debozarko Date: Apr 18, 2016 5:15pm
Forum: audio_podcast Subject: Re: Podcast not showing in iTunes store anymore

Thanks for your help with deleting that file Jeff.

I just checked my feed in iTunes Connect and I still have an error, "Can’t read your feed. Bad http result code: 500" (see attachment).

I checked with Feed Validator and it seems ok, but there are a few issues that I don't understand (see attachment). Perhaps this is the issue with iTunes.

What do you suggest is the best course of action to get this operating properly once again?

Thanks again for all of your assistance. :)

Attachment: Deb_Ozarko_feed.png
Attachment: iTunes_Connect_error.png